Information

Här kan du läsa allt om Brynäs IF Sommarhockeyskola 2017. Allt från kurstider, dagschema, boende till aktiviteter finner du svaret på här.

• INFORMATION

Succén fortsätter som vanligt i Gavlerinken Arena. Brynäs IF Sommarhockeyskola 2017 går veckorna 30, 31 och för ungdomar födda 2002 t o m 2006. Ps: Kom ihåg att veckorna går Söndag till och med Lördag.

• BAD OCH LEK

Varje vecka åker vi till Gävles egna badparadis Tropicana (Fjärran Höjder). Där erbjuds alla elever en stunds lek och bad i såväl inomhus- som utomhuspooler och vattenrutschbanor.

• STJÄRNMÖTEN

Ingen hockeyskola utan stjärnmöten. Brynäs bjuder varje sommar in några av föreningens alla stjärnor, och främst de från NHL eler KHL, för ett möte med alla elever.

• FURUVIKSPARKEN

Varje vecka avsätts en eftermiddag/kväll för en trevlig stund i välkända Furuviksparken utanför Gävle. Dit åker vi med samtliga elever under veckan för en trevlig kväll med gemenskap och hamburgergrillning.

Nyheter

Här lägger vi ut aktuell information rörande bl a lediga platser i grupperna m m.

Gruppinformation uppdaterad 2017-05-07

Födda 02:
Målvakter.....Fullt

Födda 03:
Backar..........Fullt.
Forwards........Fullt.
Målvakter........Fullt

Födda 04:
Backar........Fullt.

Födda 05:
Forwards......Full.
Målvakter.....Fullt

Födda 06:
Backar.........5 Platser kvar
Målvakter.....Fullt.

.............................................................................................

Vecka 31:
Födda 02
Backar.........1 Plats kvar.
Forward.......Fullt.

Födda 03:
Forward.......Fullt.

Födda 04:
Backar........Fullt.

Födda 05:
Forwards...... Fullt.

Födda 06:

• Senast uppdaterad
  • 2017-05-07
  • Admin

Avgifter

• INTERNATELEV

Anmälningsavgiften är på 2400:- och skall vara oss tillhanda senast 30 april  2017. Resterande del 2800:- skall vara oss tillhanda senast 31 mars 2017. För internatelev ingår undervisning, logi, frukost, lunch, middag, kvällsmål samt övriga aktiviteter..

• DAGELEV

För dagelev gäller 2400:- i anmälningsavgift oss tillhanda senast 30 april  2017 och resterande 2300:- senast 31 mars 2017. För dagelev ingår undervisning, lunch, middag samt övriga aktiviteter.

• ANMÄLAN

Anmälan gör du under menyvalet Anmälan. Efter att ni har skickat in er anmälan får ni en bekräftelse med anmälningsnummer och bankgironummer via den mailadress som ni uppger.

• FÖRSÄKRING

Samtliga deltagare i Brynäs IF Sommarhockeyskola är försäkrade enligt SIF:s B-licensförsäkring i Folksam.

Brynäs sommarhockeyskola genomförs i samarbete med följande partners.

• Bilbolaget Personbilar

• Bauer Hockeyutrustning