Veckoinformation

Information under kursveckorna

Information sommarhockeyskolan 2017

Här kommer info och förberedande tips inför sommarens äventyr.

För V-30 så sker inskrivningen söndagen den 23/7
För V-31 så sker inskrivningen söndagen den 30/7
Gemensamt för samtliga veckor är tiden 12.00 - 13.30

Parkera mellan Gavlerinken och tennishallen. Det är skyltat Gavlerinken Arena eller Gavlehov från E4 norra avfarten.

Ankomst Till stora entrén:
1. Börja med att titta på grupplistorna(vilken grupp tillhör min son/dotter) som står rakt fram inne i entrén.
2. Vandra sedan vidare till vår personal vid inskrivningsbordet till höger, där ni blir avprickade samt hämtar tröja, schema, vattenflaska, nyckelband, slipbiljett.
Grupp 1-2-3 har ett led, och grupp 4-5 ett led.
3. När allt detta är klart, då tar ni en promenad (utsida Gavlerinken Arena) till omklädningsrummet och hänger upp prylarna. Trunkar och korgar förvaras på annan plats under lägret.

Camping:
Kontakta campingvärd 0702918510 vid ankomst.
Ni blir hänvisad till plats och kvitterar ut en nyckel till bommen.

Till er som kommer redan på lördag till campingen så har vi personal som tar emot
mellan 12.00 – 14.00. Ni ringer 0702918510 för
personlig hjälp vid er ankomst”
Kommer ni efter 14.00, så löser vi det så, att någon som redan är på plats får äran att dela ut nyckel till den nytillkomne. Personal har för vana att besöka campingen senare på kvällen, för att se att allt är ok.

Campingen ligger vid Sätravallen, ca 300 m från arenan.
Infart Stallbacken/Gävletravet
Containers för sophanteringen och latrintömning finns vid infarten till campingen.
Toa, dusch och diskmöjligheter finns i närliggande byggnad.

Bokning av plats sker på sommarhockeywebben. http://skola.brynas.se/index.asp

Betalning camping.
Betalning sker med kort eller swish.
Mellan klockan 15:00 – 16:00 inskrivning söndagen, sker betalning på hänvisad plats i entrén.
150:- dygn.

OBS: Ni har platsen till kommande lördag KL: 12.00

Förläggningen:
Förläggningen är öppen med personal från KL 12.00–13.15 samt mellan 14.00–15.00 på inskrivningsdagen.

Under veckan så har vi nio st förläggningspersonal, varav tre som jobbar på fritids delen. Sex st som jobbar (dygnsvak) på förläggningen.
På varje grupp sover en hjälptränare kvar varje natt, utom på den yngsta gruppen, där sover två hjälptränare kvar varje natt.

Varje säng kommer att ha två madrasser, vilket gör att nattsömnen blir så bra som den bara kan bli.
OBS: Vill ni ta med egna luftmadrasser så är det helt ok för oss, det ni måste tänka på är dessa madrasser inte får vara bredare än 90 cm.

Förläggningstelefon: 0702918510. Detta nummer ringer ni dygnet runt om ni vill komma i kontakt med ert barn eller personal på skolan.
Förläggningschefer finns på plats under samtliga veckor.

Omklädningsrum med personal tar emot mellan 12.00–13.15 inskrivningsdagen.
Grupp 1-2-3 lika med omklädningsrum 1-2-3. Grupp 4 i omkl 5 och grupp 5 i omkl 6.
Trunken packar vi ur vid ankomst. Den kommer att förvaras i ett förråd under er vistelse här.
Detta gör det mycket trevligare i omklädningsrummet.

Invigning och gruppsamling:
Invigningen startar KL 13.30, då vill vi att samtliga barn och föräldrar sitter på anvisad långsida i Gavlerinken Arena.

KL 15.00 så har vi gruppsamling i omklädningsrummet, med samtliga elever. Då startar skolan, med ispass, fotografering, middag, och vi tar hand om era barn fram till kommande lördag.

Info ovan gäller för samtliga veckor.

Kom ihåg

• Täcke, kudde, lakan samt nussfilten och tandborsten.
• Flera ombyten samt handdukar.
• Badkläder.
• Fyskläder.
• Märk prylar så mycket ni kan.
• Slipade skridskor om det går. En slipbiljett ingår i veckan.
• Slipning kostar annars 20: - Åkyta kostar 50: -
• Skavsårsplåster.

VIKTIGT!
För att få ut det bästa ur veckan rekommenderar vi att eleven i god fysisk form.

Se över ishockeyutrustningen innan er vecka.

Intersport kommer ha butik denna sommar på Gavlerinken.
Det kommer finnas det mest gångbara, som ex tejp, snören, skavsårsplåster och lite smått och gott. Den försäljningen sker i vår shop.
Vi hänvisar till Intersport butiken som ligger ca 4 km från Gavlerinken, där finns möjlighet till professionell hjälp samt ett sortiment som är komplett.

Vid inskrivning så kommer ni få ett erbjudande från Intersport.

Öppettider Brynässhopen

Söndag 11.00 - 16.00
Måndag 10.00 - 16.00
Tisdag 10.00 – 16.00
Onsdag stängt
Torsdag 10.00 – 16.00
Fredag 10.00 - 16.00
Lördag 10.00 - 14.30

Kiosk:
Kiosk kommer att hålla öppet under dagtid. Möjlighet till lättare förtäring.

Lunchservering öppen i restaurangen för övriga familjen.

Hälsar er varmt välkomna i sommar!

Brynäs IF
Christer Janhans

• Senast uppdaterad
  • 2017-07-09
  • Admin

Förklaring

Här kommer vi fortlöpande att publicera information rörande skolveckorna. Det är allt ifrån tider, parkering, camping, förläggning, Kom Ihåg m m. Håll gärna koll på denna sidan frekvent under tiderna före och under skolveckorna.